Feedback

Heeft u algemene vragen? Vragen over de add ons? Heeft u ideeën voor nieuwe add ons? Werkt uw add on niet zoals u verwacht had, of zijn er technische problemen? U kunt dan op deze pagina een bericht aan ons sturen. Dit bericht belandt dan bij ons in de mailbox.

Bij het melden van technische problemen adviseren wij u, zo specifiek mogelijk aan te geven wat er misgaat, met welke add ons, scenario, treintype/model het misgaat (indien van toepassing). Ook horen wij dan graag wat u zelf al geprobeerd heeft om de issue op te lossen. Met de melding 'hij doet het niet' komen we helaas niet echt verder, wij kunnen immers niet op afstand zien wat er aan de hand is. Om een oplossing te bieden hebben we echt specifieke informatie nodig. Hoe specifieker, hoe beter.

Voor alle feedback berichten geldt: laten wij het netjes houden, dat communiceert het best. De feedbackfunctie is geen shoutbox. Bedenk dat uw bericht terecht komt bij mensen van vlees en bloed, die een positief woord waarderen. Wij behouden ons het recht voor om berichten die niet voldoen aan algemeen geldende beleefdheidsnormen of die kwetsende inhoud bevatten, niet te beantwoorden.

Het feedback formulier kunt u openen via deze link (opent in een nieuw venster): Feedback

This article was updated on 9 april 2021