Bestelinformatie

Voordat u bestelt

Neem de informatie door met betrekking tot de add ons die u wilt bestellen. De add ons zijn in het algemeen gedetailleerder dan de 3d modellen die op sommige plekken elders worden aangeboden. Een oudere, minder krachtige pc heeft daarom mogelijk moeite met deze add ons wanneer u vele treinen tegelijk in een complexe route laat rijden. Wanneer u het aantal treinen beperkt, zou het ook bij oudere pc's redelijk moeten verlopen. Wij willen echter graag teleurstellingen voorkomen. Neem in geval van twijfel contact met ons op.

Voor installatie van de add ons is nauwelijks computerkennis nodig. Indien u enige ervaring heeft met het installeren van software (en wie heeft dat niet tegenwoordig?), heeft u hier geen enkele moeite mee. De installatie vindt plaats met behulp van een installer die u in een paar stappen door de installatie heen leidt. De installatieprocedure wordt in detail in de handleiding beschreven. Wanneer zaken mis gaan bij installatie ondersteunen wij u op basis van best effort. De echte brekebeentjes zullen echter wel moeite bij installatie van de add ons ondervinden, zo is onze ervaring. In dat geval adviseren wij u om iemand uit uw omgeving met wat meer technische kennis te hulp te roepen.

Hoe te bestellen?

U kunt bestellen op twee manieren:

  • Via Paypal met creditcard of via PayPalrekening via de shop
  • Via vooruitbetaling per bank met het bestelformulier

Bestellen met betaling via PayPal

Stap 1: U plaatst de add ons die u wilt bestellen in de shop in uw PayPal-winkelwagen

Stap 2: U betaalt via PayPal met de gewenste betaalmethode

Stap 3: Wij ontvangen een bevestiging van uw bestelling en betaling

Stap 4: Wij controleren en verwerken uw bestelling. De verwerking van uw bestelling kan enige tijd duren, normaliter ontvangt u ruim binnen het uur de bevestiging met (indien het gaat om een digitale editie) downloadlinks.

Stap 5: Indien u de download-versie van de add ons heeft besteld: U ontvangt per email downloadlinks en een gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u de DVD-versie van de add ons heeft besteld: wij versturen de add ons die u heeft besteld per post.

Bestellen met betaling via internet-bankieren of bankoverschrijving

Stap 1: U vult het bestelformulier in en vinkt de add ons aan die u wilt bestellen

Stap 2: U klikt op de ´verzenden´-knop

Stap 3: Wij ontvangen een bevestiging van uw bestelling

Stap 4: U ontvangt een digitale factuur met informatie voor uw betaling

Stap 5: U betaalt uw bestelling via bankoverschrijving

Stap 6: Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zijn de add ons beschikbaar voor u. Indien u de download-versie van de add ons heeft besteld: U ontvangt per email downloadlinks en een gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u de DVD-versie van de add ons heeft besteld: wij versturen de add ons die u heeft besteld per post.

let op!:

  • Om uw digitale download te kunnen bevestigen, hebben wij een werkend emailadres nodig. In de loop der jaren hebben wij een aardig detective-instinct ontwikkeld om onvolledige of niet meer werkende emailadressen tot een werkend adres te herleiden, maar helaas levert dit vertraging op in de afhandeling van uw bestelling.
  • Indien u de DVD-versie van de add ons bestelt, is het nodig dat u uw adresgegevens volledig vermeldt, zodat wij de DVD's kunnen versturen.
  • Indien wij bestellingen later verwerken in verband met beursdeelname of veldonderzoek, melden wij dat op de website.

  • Onze tijdzone is GMT+1 (Nederland). Helaas hebben wij soms slaap nodig, waardoor wij op dat moment uw bestelling niet kunnen verwerken. Bestellingen die in de nacht worden geplaatst, worden in de ochtend verwerkt. Bestellingen van de add ons op DVD worden in de regel op dezelfde dag verstuurd. Wij zijn helaas afhankelijk van de tijden die de post aanhoudt. Dit betekent bijvoorbeeld dat een DVD-bestelling die op zaterdag of zondag geplaatst wordt, op de maandag, die op die dag volgt, wordt verstuurd.

Retour- en annuleringsmogelijkheden

Bij het beschikbaar stellen van de downloads en DVD's hanteren wij een aantal spelregels. Wij realiseren ons dat het soms lastig is voor u om te beoordelen of de add ons die u wilt bestellen iets voor u zijn. Voor onze add ons geldt: what you see is what you get. In geval van twijfel of de add ons iets voor u zijn, neem even contact met ons op via het feedbackformulier.

Software en in het bijzonder digitale add ons zijn een bijzondere categorie producten. Om die reden is de mogelijkheid van retourneren van een bestelling beperkt. Voor de downloadversies van de add ons geldt het volgende:

  • Indien u uw bestelling wilt annuleren, is dit mogelijk tot het moment dat de bestelling daadwerkelijk uitgeleverd wordt. Als uitleveringsmoment geldt het moment waarop wij de bevestigingsemail met downloadinformatie hebben verstuurd.
  • Neemt u voor annuleren even contact met ons op via het contactformulier of via email. Let op!: zodra wij uw digitale download hebben uitgeleverd - dat wil zeggen, de bevestigingsemail met downloadinfo hebben verstuurd - , kan uw bestelling helaas niet meer geannuleerd worden. Dit heeft een goede reden. Een digitale download laat zich door de aard van het product niet terugsturen. Annulering na uitlevering is daarom helaas niet mogelijk.

Voor de DVD-versies van de add ons geldt het volgende:

  • Annuleren van uw bestelling, of retourneren van uw reeds geleverde bestelling is mogelijk, zolang de verzegeling van de DVD niet is verbroken. Reeds geopende DVD's kunnen helaas niet geretourneerd worden. Indien de DVD´s nog verzegeld zijn, kunt u deze per post aan ons terugsturen. Neemt u voor het annuleren van uw bestelling even contact met ons op via het contactformulier of email.

This article was updated on 6 februari 2021